zondag 11 januari 2015

Onze groep heeft inmiddels 23 leerlingen, want sinds 4 januari is Floris Jan bij ons in de groep gekomen. Door het vertrek van meester Hans Kleiboer is er sinds november ook een nieuwe leerkracht in de groep. Juf Sussanne Bot geeft les op maandag t/m woensdag en juf Marrella Looyen op donderdag en vrijdag.

Op de laatste dag voor de kerstvakantie zijn we samen met groep 6B naar het Loo geweest voor een les

Het tweede oudergesprek is in de week van 15 februari. Op 18 februari gaat het eerste rapport mee naar huis. Het laatste rapport gaat op 24 juni mee naar huis.

Schoolreis/maandsluiting: op vrijdag 17 juni 2016 hebben wij een klassenshow. Iedereen is van harte welkom. Ook gaan we in juni op schoolkamp. Datum en bestemming volgen nog.

Klassenouders: Dit schooljaar zijn Martine Buys (moeder van Tijs) en Marieke Puister (moeder van Menno) onze klassenouders. Zij helpen ons bij alle klassenactiviteiten.