Decembermaand

zondag 3 januari 2016

IMG_3502IMG_3508Op vrijdag 4 december hebben we de Sint en zijn Pieten op het schoolplein verwelkomd en toegezongen. Daarna hebben we in de klas  voor het eerst het feest gevierd met surprises en gedichten. Iedereen vond het erg spannend, maar wat hebben de kinderen er veel werk van gemaakt !

Op dinsdag 8 december zijn we begonnen met een muziekproject van CODA. De kinderen hebben panfluiten gemaakt en tijdens de Kerstviering op 16 december hebben ze samen met groep 5B een Kerstoptreden voor hun ouders gedaan. We hadden weinig tijd om te oefenen, maar iedereen was onder de indruk. Knap gedaan, hoor!

Tijdens de Kerstviering op 16 december was er een Kerstmarkt, lekkere hapjes en leuke optredens tussendoor van alle klassen. Wat zag alles er sprookjesachtig uit! In de klas hebben we genoten van heerlijke hapjes, welke de ouders hadden gemaakt. Iedereen bedankt voor zijn /haar bijdrage. Na afloop konden de ouders de werkjes van hun kinderen kopen.

We willen graag beide klassenouders bedanken voor hun hulp en enthousiasme.

We wensen iedereen een goed, gezond en leerzaam jaar toe!