woensdag 26 oktober 2016

Hopelijk heeft iedereen een hele fijne vakantie gehad. Wij  zijn deze week anders opgestart dan voorzien was, want de moeder van Tineke is zaterdagavond helaas overleden en daardoor was zij maandag niet op school. Deze en volgende week zal zij vervangen worden door Sharon Pannekoek.  De kinderen hebben in de klas een troostboekje voor haar gemaakt en hun naam op een mooie kaart geschreven. Deze kaart zal ook namens de ouders aan haar gegeven worden. We wensen haar uiteraard de komende tijd heel veel sterkte!

Met WO starten we deze week een nieuw thema: de seizoenen. Wellicht heeft u thuis nog iets liggen voor de kijktafel?

Vandaag vierden 2 kinderen hun verjaardag in de klas. Gijs en Sam, van harte gefeliciteerd!

Carmen en Gijs hebben ook een boekbespreking gehouden. Ze hebben het allebei goed gedaan. Altijd weer spannend zo’n eerste keer in de klas.

Olaf en Jip zijn in de Plusklas bezig geweest met de vraag: Hoe krijg je stroom zonder stekker? Ze lieten dit vandaag zien in de klas a.h.v. kleine proefjes. Zodoende zien de andere kinderen uit de klas waar de kinderen in de plusklas mee bezig zijn.

Vandaag is het controledictee afgenomen en iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan.