woensdag 9 november 2016

Tineke is vandaag weer op school geweest en de kinderen waren erg blij om haar weer te zien. Tineke bedankt iedereen voor de prachtige kaart! Vanaf nu zal ze een aantal zaken rondom de klas aanpakken. Ze zal naast de invaller hier op school te zien zijn. Morgen en overmorgen staat juf Sharon weer voor onze groep.

Dit weekend komt Sinterklaas weer in ons land. Een spannende tijd voor alle kinderen. Maandag gaan we in de klas lootjes trekken. Het is de bedoeling dat uw kind een mooie surprise en een gedicht maakt. Het cadeautje mag niet duurder zijn dan € 7,50. Een uitgebreide mail ontvangt u één dezer dagen over dit onderwerp.

De Ipads zijn binnen en volgende week woensdag krijgen de desbetreffende leerkrachten een training over het gebruik van het Gynzyprogramma. Daarna gaan we hiermee aan de slag in de klas. We kijken ernaar uit om ze te gaan gebruiken.

Het onderwerp van WO voor deze en volgende week is: De poort van Europa. Het gaat over de haven van Rotterdam.

Vanuit de plusklas heeft Djamel dinsdag een goede spreekbeurt gehouden over Treinen. De kinderen vonden het erg interessant.