maandag 5 december 2016

Even terugkijken op Sinterklaas:  Het was een gezellige ochtend met mooie surprises, gedichten en cadeaus. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan.

Dan gaan we ons nu klaarmaken voor de Kerst. Het lokaal begint al in Kerstsfeer te komen. Het eerste Kerstliedje is al gezongen . Dus we zijn er klaar voor. Alle kinderen mogen een stevige kaars in houder of een waxinelichtje in potje meenemen, zodat we ’s morgens vroeg sfeervol kunnen beginnen.

We werken al een paar weken met de Ipads en dat bevalt goed. De verwerking van rekenen, spelling en Nieuwsbegrip gebeurt nu via de Ipad. Als de verwerking niet af is wordt het voor de kinderen makkelijker om het thuis af te maken. Ook kan er thuis extra geoefend worden met deze vakken.

Voor de vakantie is er nog een Engelse toets. ( donderdag 22 december). De kinderen hebben de woordjes om te oefenen maandag al meegekregen naar huis.