maandag 19 december 2016

Met dank aan onze klassenouders zijn we helemaal klaar voor de Kerstviering aanstaande woensdag. De kinderen hoeven geen bestek en beker mee te nemen. Daar wordt voor gezorgd. We hebben ons best gedaan om een leuk, nieuw Kerstlied in te studeren en we hopen dat jullie allemaal komen luisteren. We verwachten de kinderen om 18.30 uur op school via onze buitendeur van de klas. U kunt dan gelijk uw meegebrachte etenswaren afgeven.

Tijdens de lunch valt ons op, dat niet iedereen een placemat of theedoek bij zich heeft. Zou u hiervoor willen zorgen?

Het is de bedoeling, dat de kinderen vrijdag een plastic tas meenemen, waarin de gemaakte Kerstknutsels kunnen worden meegenomen. Vrijdag krijgen de kinderen om 12.15 uur vakantie.

We wensen iedereen een fijne vakantie, mooie Feestdagen en een Voorspoedig 2017 toe!