maandag 16 januari 2017

Allereerst wensen we iedereen een heel goed en gezond 2017.

We zijn het nieuwe jaar gestart op een nieuwe plek in de klas. Het zitten in groepjes bevalt ons allen goed en het schept tevens meer ruimte . De school- en klassenregels  hebben we nogmaals besproken en goed aangescherpt, omdat dit nodig was. Hierover heeft u maandag een brief ontvangen en wellicht heeft u zelf van uw kind hier al iets over vernomen.

Deze week zijn we begonnen met de Cito-toetsen. Spelling is inmiddels afgerond. Vrijdag starten we met rekenen. Daarna volgen begrijpend lezen en woordenschat. De uitkomsten worden besproken in de week van 20 februari tijdens de rapportgesprekken.

Volgende week woensdag hebben wij een studiedag en is uw kind die dag vrij.

Aanstaande vrijdag is er voor de meisjes van groep 5 weer een gezamenlijke knutselmiddag. De jongens gaan met de juffen  ook iets leuks doen.