woensdag 15 februari 2017

Na een periode met veel zieke kinderen is iedereen gelukkig weer gezond en wel aanwezig.

We merken dat, door de extra kanjerlessen en vertrouwensoefeningen , de kinderen al veel beter in staat zijn elkaar te respecteren en te corrigeren indien nodig. Er hangt een prettige en ontspannen sfeer in de klas.

Volgende week  starten we met de rapportgesprekken op maandag en woensdag. Nog niet iedereen heeft zich hiervoor ingeschreven op de intekenlijst. Op 23 februari krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Aanstaande zondag kunt u het rapport van uw kind digitaal bekijken.

Vrijdag lezen we de laatste keer in deze Timboektoe groepssamenstelling. Volgende week vrijdag zijn de kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Na de voorjaarsvakantie starten we weer in nieuwe groepjes. De nieuwe intekenlijst hangt volgende week aan onze deur.

Na de vakantie gaan we weer wisselen van plek in de klas.

Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met geschiedenis “De tijd van de boeren en de jagers”. Dit wordt deze week afgerond. Volgende week starten we met aardrijkskunde “Handige plattegronden”.

Aanstaande vrijdag is er  een toets Engels.

Op donderdag 16 maart heeft de klas een dansworkshop bij Tim Koldenhof en op 27 maart hebben we een dansvoorstelling in theater Gigant.

We wensen iedereen alvast een hele fijne voorjaarsvakantie.