woensdag 18 januari 2017

Cito’s

Maandag zijn wij van start gegaan met de cito toetsen. De kinderen werken heel hard en geconcentreerd! Knap hoor. De resultaten worden besproken in de rapportgesprekken  de week voor de voorjaarsvakantie.

Techno discovery

Op woensdagochtend 8 februari, gaan wij met groep 6 naar Techno Discovery op het Zwitsal terrein. Wij zoeken 1 moeder of vader die mee wil gaan om de kinderen te begeleiden. We gaan er lopend naar toe.

Woensdag vrij

Woensdag 25 januari zijn de kinderen vrij. De leerkrachten hebben ’s morgens een vergadering en ’s middags gaan wij naar de onderwijsbeurs in Utrecht.

Engelse woordjes

De kinderen van groep 6 hebben vandaag nieuwe woordjes meegekregen voor Engels. Woensdag 1 februari Engels – Nederlands en woensdag 8 februari Nederlands – Engels.

Topo toets Utrecht

Maandag 23 januari,  hebben de leerlingen van groep 6 een topo toets over de provincie Utrecht. Veel succes!