woensdag 23 november 2016

Het is een schoolafspraak dat alle kinderen met een stabilopen schrijven. De ouders zorgen voor de pen en school zorgt voor de vullingen. Toch zijn er een aantal kinderen in de klas die geen stabilopen hebben. Soms hebben ze zelfs helemaal geen pen en lenen een pen van school. Graag even navragen bij uw kind of hij/zij al met een stabilopen schrijft.

Op dinsdag 20 december gaan we naar Het Loo voor het programma Winterkoning. De kinderen krijgen eerst een rondleiding/speurtocht in de stallen en maken kennis met oudhollandse spelletjes. Daarna mogen de kinderen schaatsen op de kustijsbaan. Als uw kind zelf schaatsen heeft, moet hij/zij deze schaatsen meenemen. Voor de kinderen die geen schaatsen hebben, zijn er schaatsen te leen. Kunt u rijden op dinsdag 20 december, neemt u dan contact op met de klassenmoeders of met de juf. We vertrekken om 10.00 uur naar de parkeerplaats van het Loo aan de Amersfoortseweg. En om half 1 gaan we weer terug naar school. Het is niet noodzakelijk om de hele tijd erbij te blijven, maar het is wel gezellig! We krijgen gratis uitrijkaarten voor de parkeerplaats.