klassenbericht groep 4b

maandag 30 september 2013

Welkom op de groepspagina van groep 4B!

In groep 4B hebben we een meester en een WPO- student.

Boudewijn Visser staat op maandag, dinsdag, woensdag voor de klas, geeft op vrijdag gymnastiek en remedial teaching.

Vartan Ghazar staat op donderdag en vrijdag voor de klas, geeft op vrijdag ook remedial teaching en les in de bovenbouw.

Groep 4B heeft 2 klassenouders: Nanda Engel ( moeder van Quinta) en Jose Ensing ( moeder van Indy).

De klassenouders zijn onmisbaar als luisterend oor en helpende hand voor de leerkrachten.  Bijvoorbeeld bij de Kerstviering, de maandsluiting (eind januari 2014), festiviteiten en uitstapjes. Zij maken ook een rooster voor het meelopen met schoolzwemmen.

Roosters

We zwemmen tot de jaarwisseling 6 keer op een dinsdag van 10.15 tot 12.00 uur. Het Sportfondsenbad is op loopafstand en een paar ouders assisteren bij het meelopen, het omkleden e.d.. Ook tot de zomervakantie is het schoolzwemmen elke twee schoolweken ingepland. Gym is altijd op vrijdagmorgen en wordt gegeven door meester Boudewijn. Op dinsdagen dat er geen zwemmen is wordt er ook gegymd. Zie hiervoor de kalender op de website.