Kleutergroepen

woensdag 5 juli 2017

Nog twee dagen en dan is het vakantie. Er zijn veel kinderen en leerkrachten die letterlijk en figuurlijk uitvliegen. Anderen vertrekken met de auto of varen naar een eiland. Hoe u gaat…….geniet zonder mate and take care with you!

Afgelopen maandag zijn verschillende ouders druk geweest met het schoonmaken  van de klassen. Heel erg bedankt daarvoor!

Ook willen we graag de klassenmoeders en iedereen bedanken die geholpen heeft. We hadden chauffeurs nodig en mensen die voor de begeleiding zorgden van een groepje. Wat u ook deed en hoe u ons ook hielp: duizend dank. Zonder u zijn sommige activiteiten gewoon niet uit te voeren. De klassenmoeders stroomlijnden al die hulp- biedende ouders en mobiliseerden ze. Wat was dat ontzettend fijn! Dank, dank, dank!

In groep 1a en groep 2 moet er nog wat speelgoed schoon gemaakt worden. Bij de desbetreffende leerkrachten kunt u informeren wat dat is en voor alle ouders die nu al druk zijn met koffers pakken is er een troost: het speelgoed hoeft pas na de vakantie terug gebracht te worden.

Bij de kleuters gaan we juf Ramona en juf Malou heel erg missen. Geweldig dat we zulke fijne collega’s hadden! Gelukkig blijft juf Ramona op de Parkenschool en juf Malou gaat naar de Bongerd waar ze ook weer een kleutergroep krijgt. Succes en veel plezier op jullie andere stek.

Nogmaals: fijne vakantie en tot over zes weken.

Vriendelijke groeten, Sonja, Ramona, Malou en Anjo

 

Delen via