Kleuters

woensdag 30 augustus 2017

Kleuters

Wat ontzettend fijn dat iedereen weer gezond en wel op de eerste maandag van het schooljaar aanwezig was. Voor een aantal kinderen kon de vakantie niet lang genoeg duren en voor andere kinderen duurde de vakantie veel te lang. We zijn bezig met het thema: weer naar school. Met name de nieuwste kleuters wennen stap voor stap aan het schoolleven. Mooi om de zien dat de oudere kinderen de jongsten zo goed helpen!

Op  dinsdag 19 september gaan we op schoolreis. We gaan naar het land van Jan Klaassen, een superfijne en veilige speelplek voor uw kinderen.Hierover ontvangt u binnenkort nog meer informatie. De klassenmoeders zijn al op zoek naar ouders die meegaan. Elke ouder “past” op een klein groepje, zorgt ervoor dat de kinderen op tijd zijn voor het eten en de voorstelling en regelt dat haar of zijn groepje weer veilig in de bus zit. Het is altijd heel gezellig om mee te gaan.

Verder willen wij u van harte uitnodigen voor de informatieavond op donderdag 21 september. We beginnen om 19.30 uur. De koffie en thee staan dan voor u klaar!

Fijn dat er zo goed aan wordt gedacht om ’s morgens op tijd te komen. Wij kunnen nu precies om half negen met de schooldag beginnen!

Delen via