OPEN DAG, woensdag 16 november 2022

donderdag 20 oktober 2022

OPEN DAG, woensdag 16 november 2022

Op woensdag 16 november, tussen 9.00 – 12.00 uur, staan de deuren van bijna alle basisscholen in Apeldoorn weer open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken.
Natuurlijk doet onze school ook weer mee. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Vooraf kunt u zich ook online oriënteren op de basisscholen in Apeldoorn via www.basisscholenapeldoorn.nl.

Maak 16 november kennis met verschillende scholen en hun teams!

Alvast kennismaken?
Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier de sfeer te proeven op een basisschool. Scholen werken samen met een of meerdere kinderopvangorganisaties in de school of in de buurt van de school. Op de open dag kun je meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.