Schoolvoetbal groep 7 en 8

maandag 20 maart 2017

Al een tijdje geleden hebben kanjers uit groep 7 en 8 zich opgegeven om mee te doen aan het schoolvoetbaltoernooi op de velden van CSV Apeldoorn en Victoria Boys. We hebben een A-team uit groep 8 (in de zware poule) en een B-team uit beide groepen 7. In hun vrije tijd willen de teams nog trainen, groep 7 o.l.v. de vader van Mart Dolman. Is er ook een ouder die het A-team wil trainen?? Ouders zorgen voor het brengen en halen van de voetballers. dit jaar wordt uitsluitend op gras gespeeld.
De eerste ronde is woensdag 5 april (op 29 maart is de PS nog niet aan de beurt), kwartfinales op 12 april en mocht er een team in de (kruis)finale komen? Dan wordt er nog op 19 april gespeeld. Veel plezier en veel succes!

De deelnemers hebben een aparte mail ontvangen plus een PDF van het wedstrijdboekje. Nog vragen? Toch nog meedoen? Boudewijn Visser 06 3402 7552