Sportcommissie zoekt versterking.

woensdag 10 mei 2017

Ouders kunnen heel wat organiseren op de Parkenschool! Denk aan een Kerstfeest, assistentie met Pasen, het komende Zomerfeest. Maar ook bij sportevenementen weten ouders van aanpakken: denk aan de begeleiding van schoolhockey en schoolvoetbal. De Sportcommissie regelde de begeleiding bij de scholierencross. En gaat ook weer de grote klus van de Avondvierdaagse op zich nemen. Het loopt al jaren prima, maar…. Rob Perlot, Astrid Sluis en Anja Leemans (en Peter Prins, die dit najaar is teruggetreden) hebben voornamelijk kinderen in de hoogste groepen.
Het zou zonde zijn als deze schat aan ervaring zou wegvallen, dus wordt er gevraagd aan sportieve ouders , die wat kunnen organiseren om de SC aan te vullen. Met name uit de onderbouw.
Een mooi moment om in te stappen is zien hoe de Avondvierdaagse wordt geregeld. Nee, het zijn geen eindeloze vergaderingen, geen dikke draaiboeken, maar een actief, ervaren stel ouders, die op het juiste moment pieken om het weer voor elkaar te krijgen. Ik kan ze aanbevelen!
Boudewijn Visser