Wat houdt ons bezig in groep 8?

dinsdag 5 januari 2016

Inmiddels zijn we met WO gestart met het werelddeel Azië. De kinderen gaan deze periode afsluiten met een zelfgemaakte krant en een presentatie hiervan. Ook zullen we een bezoek brengen aan een tentoonstelling over het Jodendom. De 5 wereldgodsdiensten komen deze periode aan bod. De kinderen zullen in groepjes hierover een presentatie gaan  maken. Er komen 3 topo’s aan bod. In Edmodo kunt u zien welke toets wanneer is.

Inmiddels is er druk contact met onze school in Canada. Er zijn brieven geschreven, e-mails gestuurd en kerstkaarten gemaakt. De kinderen zijn er erg enthousiast hierover. In de maand januari zijn de adviesgesprekken voor alle kinderen. Iedereen kan daarna tijdens de open dagen op zoek naar een school die daarbij past. We zien graag de aanmeldformulieren voor de voorjaarsvakantie tegemoet.

Op vrijdag 11 december hadden we een tentoonstelling over Zuid-Amerika. Veel ouders zijn komen kijken. Hieronder vindt u een aantal foto’s.

ZA1 ZA2 ZA3 ZA4