Op de fiets, lopend of met de auto

Het liefst vragen we u met uw kinderen zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Voor de veiligheid van de kinderen en de ouders op het plein mag er alleen gelopen worden op het plein. Tevens willen we vragen erop toe te zien dat fietsen in de rekken worden geplaatst. Wanneer u met de hond komt dan vragen wij u deze buiten het hek te laten wachten. Er mogen geen honden op het schoolplein komen.

Mocht u toch met de auto komen, parkeer deze dan op een veilige afstand van de school. Tussen 8.15 tot 8.40 en 14.35 en 14.55 mag u buiten de parkeervakken staan in de Kastanjelaan, Molleruslaan (aan de zijde van school) en in de Tut. Noltheniuslaan (nabij de splitsing met de Kastanjelaan).

Voor de Kastanjelaan is de afspraak dat auto’s vanaf de Tut. Noltheniuslaan de Kastanjelaan inrijden richting Gymnasium. Op de Molleruslaan is de gewenste rijrichting: Oranjelaan richting Deventerstraat. Zet uw kind niet af voor het hek van de school en houdt de parkeerplaats voor de leerkrachten vrij. Als iedereen zich aan deze afspraken houdt, wordt het steeds een stukje veiliger rondom de school.