nieuwe ouder

Op De Parkenschool staat de deur open voor ieder kind! Wanneer uw kind binnenkort 4 jaar wordt of u gaat bijvoorbeeld naar Apeldoorn verhuizen dan bent u hier op het goede webadres voor een geweldige basisschool! En wilt u weten of De Parkenschool bij u en uw zoon of dochter past? Dan bent u en uw kind van harte welkom om een kijkje op onze school te komen nemen.

Toelatings- en plaatsingsbeleid

De Parkenschool is een openbare school in de wijk de Parken. Vanwege het openbare karakter van de school wordt bij de toelating van kinderen geen onderscheid gemaakt op basis van geloofsovertuiging, geslacht, huidskleur of ras. Onze school is momenteel gehuisvest in 2 gebouwen. De groepen 1 t/m 7 zijn gehuisvest in ons eigen schoolgebouw aan de Kastanjelaan. De groepen 8 zijn gehuisvest in een vleugel van CSO de Prinsenhof aan de mr.van Hasseltlaan 57. Deze dependance ligt op 800 meter van het hoofdgebouw.

De toeloop van het aantal kinderen is momenteel groter dan de school kan plaatsen. Vanwege deze toeloop werd het formuleren van een toelating- en plaatsingsbeleid noodzakelijk. Voor het schooljaar 2016 – 2017 zijn er nog plekken beschikbaar in een aantal groepen op De Parkenschool.

Ruimte voor leerlingen die na 1 januari 2017 vier jaar worden

Nieuwe leerlingen die vanaf januari 2017 vier jaar worden kunnen wel aangemeld worden. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar voor deze kinderen in de kleutergroepen. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Ton Markink via het mailadres parkenschool@leerplein055.nl of telefonisch 055 5790390.