Kennismaken

Op De Parkenschool staat de deur open voor ieder kind! Wanneer uw kind binnenkort 4 jaar wordt of u gaat bijvoorbeeld naar Apeldoorn verhuizen dan bent u hier op het goede webadres voor een fijne basisschool! En wilt u weten of De Parkenschool bij u en uw zoon of dochter past ? Dan bent u en uw kind van harte welkom om een kijkje op onze school te komen nemen. Wij hebben plek voor kinderen geboren in 2017 of later. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden tot zij-instroom, maar helaas niet in alle groepen.

Kennismaken
Voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school kunt u contact opnemen met interim directeur Ton Markink of Arlette Verweij via onderstaand formulier, het mailadres parkenschool@leerplein055.nl of telefonisch 055 5790390.

• Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een datum in te plannen.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.