Kennismaken

Op De Parkenschool staat de deur open voor ieder kind! Wanneer uw kind binnenkort 4 jaar wordt of u gaat bijvoorbeeld naar Apeldoorn verhuizen dan bent u hier op het goede webadres voor een geweldige basisschool! En wilt u weten of De Parkenschool bij u en uw zoon of dochter past ? Dan bent u en uw kind van harte welkom om een kijkje op onze school te komen nemen.

Leest u eerst het toelatings- en plaatsingsbeleid van De Parkenschool.

Kennismaken
Nieuwe leerlingen die vanaf januari 2017 vier jaar worden kunnen nog aangemeld worden. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar voor deze kinderen in de kleutergroepen. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Ton Markink (interim-directeur) via onderstaand formulier, het mailadres parkenschool@leerplein055.nl of telefonisch 055 5790390.

• Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een datum in te plannen.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.