groep 5/6

woensdag 23 november 2016

Voetbaltoernooi.

Morgen hebben de groepen 5 en 6 een voetbaltoernooi. Meeste Boudewijn gaat met de jongens en meisjes (apart) een toernooi spelen: de jongens van 10.15-11.30 uur en de meisjes van 13.00- 14.00 uur. Leuk hoor!

Sinterklaas viering.

Is iedereen al begonnen met het maken van surprises? Vergeet niet om er vrijdag 2 december een plastic zak om heen te doen. Zo blijft het lekker geheim wie welk cadeau mee naar binnen neemt…spannend….We hebben er zin in!!

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Toetsen.

Vandaag hebben de kinderen uit zowel groep 5 als 6 nieuwe woorden meegekregen als huiswerk Engels. Op het blad staat precies wanneer de toetsen zijn. Veel succes met leren.

Groep 6 heeft ook een blad woorden meegekregen voor woordenschat. Deze worden iedere week op dinsdag getoetst.